La recepta és fàcil, econòmica, primaveral i, tenint cura de la presentació, queda espectacular.
Ingredients:

1 manat d'alls tendres
1 patata
1 manat d'espàrrecs
6 ous
sal
oli d'oliva
Preparació:
Pelar la patata i ofegar-la amb oli, a foc lent.
afegir els espàrrecs i els alls tendres tallats a rodanxes. Reservar les puntes dels espàrrecs i els coells dels alls. un cop cuit, passar-ho tot per un colador per escórrer bé l'oli.
Batre els ous com per a fer una truita i barrejar-hi el preparat. Posar-ho en motlles individuals de silicona. Coure al forn 7 minuts a 200º.
Deixar-ho refredar una mica i desmotllar-ho.
Servir-los freds, amb una punteta d'espàrrec i els coells saltats amb oli i sal al damunt.
Esta la quiero probar. Las patatas cortaditas pequeñitas? Cuantas magdalenas te salieron de 6 huevos? No hay que poner nada para que queden mas esponjosas y suban algo?
ResponEliminaJavier:
ResponEliminaLas patatas se han de cortar finitas y pequeñas y cocerlas a fuego muy suave para que queden confitadas en lugar de fritas; han de quedar blandas.
Me salieron 14 magdalenas como las de la foto.
En la receta no ponia nada para que subieran más; supongo que se trata de batir bien los huevos para darle aire; también pudes probar con un poco de levadura (hay gente que se la pone a la tortilla); en la foto de la revista quedaban un poco más subidas, pero estas fueron mi primer intento, o sea que no estan nada mal.
Yo las hice como primer plato con un segundo ligero; con un poco de ensalada también puden ser una cena.
Si quieres, ya te dejaré los moldes de silicona.
Hazlas y ya me dirás. Besos
Les puse algo de levadura, pero creo que el problema es que puse demasiado "relleno" y quedaron un poco densas. Con 4 huevos me salieron 12. Con menos esparragos y ajos e igual un poquito mas de levadura quedaran mas esponjosas?? De todas formas, las presentas en una cena y quedas de lujo! ;-)
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