Aquesta és una de les altres cosetes que ens va posar el Xavier per a berenar. Hem sembla que ell va fer alguna variació a la recepta original, però la veritat és que no ho recordo. Per si de cas, us poso la recepta original, extreta del mateix bloc de pinxos que abans
Piruleta de pollastre amb dàtils i peraIngredients per a 4 pinxos:
4 filets fins de pit de pollastre
1 pera
2 dàtils
50 g de melmelada de taronja
mel
4 palets de brotxeta
2 nous
Mig got de Porto (a la recepta original era Pedro Ximenez)
1 pera
2 dàtils
50 g de melmelada de taronja
mel
4 palets de brotxeta
2 nous
Mig got de Porto (a la recepta original era Pedro Ximenez)

Preparació:
1. Estirar els filets de pollastre.2. Salpebrar.
3. Omplir-los amb la pera i els dàtils picats ben petits.
4. Tancar bé i travessar amb un palet de brotxeta.
5. Escalfar la melmelada de taronja i afegir una culleradeta de mel, una culleradeta de dàtils picats i unes gotes de vi dolç (porto) i reservar per al muntatge del pinxo.
6. Posar en una paella, amb unes gotes d'oli, les piruletes de pollastre, per tots els costats, fins que agafin un color daurat i estiguin cuites per dintre.
7. A un plat, posar una cullerada de la melmelada de taronja amb la mel i el porto
8. Sobre la melmelada, posar la piruleta de pollastre i afegir una làmina de pera (opcional)
9. Espolvorejar el plat amb les nous picades i una mica de sal maldon.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada