dijous, 7 de gener del 2010

Galetes de coco

Aquesta recepta la van publicar la Laura i la Teresa, de Com a casa, res!, el mes d'abril passat. Elles la van treure del bloc de la Mercè Cuina per llaminers que a la vegada li havia vist a la Cris de Mis pequeñas experiencias, o sigui que és d'aquelles receptes fàcils, que queden molt gustoses i que tots ens hem atrevit a fer.
La veritat és que a casa les hem fet varies vegades, sempre per aprofitar les clares que ens han sobrat d'una altra preparació. Només cal preveure de treure la mantega de la nevera una estona abans, per tal que agafi una consistència de pomada.



Ingredients:
90 g de clares d'ou
170 g de sucre glas
170 g de mantega pomada
100 g de coco ratllat
110 g de farina per a reposteria
unes gotes de suc de llimona

Preparació:
Muntem les clares a punt de neu amb el suc de llimona i les reservem.
Batem la mantega amb el sucre i incorporem la farina tamisada i el coco; ha de quedar una massa ben homogènia. Incorporem les clares muntades en dues vegades, amb una espàtula i fent moviments de baix a dalt per a que es baixin el mínim possible.
Preparem una safata de forn amb paper sulfuritzat i fem boletes petites. Cal posar-les separades per evitar que s'enganxin unes amb les altres.
Coure més o menys 15 minuts al forn a 180º; cal anar controlant; estan cuites quan tenen tot el voltant torrat.
Deixar refredar sobre una reixeta i, si voleu, les podeu guardar en una caixa que tanqui bé. A casa meva no es poden guardar perquè no en sobren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...