dissabte, 17 de desembre de 2011

Pells de patates cruixents



Aquesta és d'aquelles receptes que va despertar la meva curiositat només pel títol.
Qui pot cuinar unes pells de patata que inicialment van destinades a les escombraries?
Quan l'Alfons de Les Receptes de Sant Hilari la va publicar fa temps, va quedar automàticament a la llista de "pendents"
És molt fàcil i ideal per sorprendre amb un aperitiu fora del comú.

Ingredients:
Patates grans
Sal gruixuda o barreja d'herbes o les dues coses

Preparació:
Escalfar el forn a 180º
Rentar molt bé les patates sota l'aixeta d'aigua.
Pelar-les procurant que quedin tires llargues i no gaire primes.
Col·locar les tires en una plata d'anar al forn amb una mica de sal gruixuda i un fil d'oli per sobre.
Enfornar uns 20 minuts i girar-les per tornar a coure uns 15 minuts més. Els temps són aproximats, es tracta que quedin daurades i cruixents.
Amanir amb una mica més de sal o amb la barreja d'herbes o amb les dues coses juntes i ja teniu un aperitiu sorprenent.
Ideal per aprofitar un dia que cuines patates per a fer un altre plat.

2 comentaris:

  1. és un aperitiu molt sorprenent i divertit,... pels convidats en veure apareixer a taula una paperina amb pells de papata; i per tu, al veure la seva cara ... !!!
    t'han quedat fantàstiques...
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alfons:
      No et pots imaginar l'èxit que ha tingut i la de vegades que he hagut de donar la recepta...
      A més, tots els amics han anat fent variacions amb les herbes que li posaven per condimentar.
      Moltíssimes gràcies per la idea!!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...