dissabte, 3 de desembre de 2011

Trinxat de la Cerdanya


Aquesta deu ser una de les maneres de menjar col que més èxit tenen a casa seva.
És una recepta simple, amb pocs elements, però que en convinar-se tenen el gust dels plats de sempre.
Un plat contundent ara que a la fi sembla que arriben els dies d'hivern.

Ingredients per a quatre persones:
Una col d'hivern de la Cerdanya o, en el seu defecte, una col arrissada
Quatre patates mitjanes
Una botifarra blanca del perol
Quatre talls de cansalada viada
Oli i sal

Preparació:
Netejar i rentar la col; treure els trocs centrals.
Pelar i tallar les patates a trossos regulars.
Bullir les patates i la col en aigua amb sal fins que gairebé es desfacin.
En una paella amb una gota d'oli, rossejar els talls de cansalada i reservar-los.
En el mateix oli, desfer la botifarra del perol i sofregir les patates i la col ben escorregudes, remenat-les i aixafant-les.
En el moment de servir el plat, posar la cansalada per sobre.

2 comentaris:

  1. Hola guapa tu

    es també la millor manera que mengen col a casa, je,je , però no li poso botifarra, haurem de probar

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Gràcies Susanna pel teu comentari.
    Ja em diràs que tal amb la botifarra..
    Una abraçada

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...