dimecres, 7 d’octubre del 2009
Grissini de xocolata negra i taronja
Eryn és una noia de Montpellier que fa unes receptes boníssimes i unes fotografies maravelloses, molt més que les meves.
Aquests grissini són fàcils, ràpids i tan serveixen per acompanyar el café com per picar entre hores.
A mi no m'agraden els dolços "massa" dolços i aquesta combinació de taronja i xocolata negra no resulta gens embafadora. Si us agraden més dolces es pot afegir 20 0 25 g més de sucre.
Ingredients: (per uns 12 o 15 grissinis)
- 100 g de farina
-25 g de sucre
- la pell ratllada d'una taronja grossa
-20 g de mantega a daus
- 30 g d'aigua freda
- 15 g de xocolata negra 70% de cacau
- sucre en pols per empolvorar (optatiu)
Preparació:
Tallar la xocolata a trossos el més petits possible.
Preescalfar el forn a 180º.
Ratllar la pell de taronja i barrejar-la amb el sucre; reservar.
En un bol barrejar amb els dits la farina, el sucre aromatitzat amb la taronja i la mantega a daus. Afegir l'aigua i formar una bola de massa. Dividir la bola en 12 o 14 boletes de més o menys 12 g cada una. Estirar les boles per formar els grissinis i col·locar-los sobre un paper per anar al forn.
Enfonsar els trossos de xocolata negra en els grissinis i, si es vol, empolvar de sucre.
Coure al forn a 180º durant 15 minuts. Han de quedar daurats; cal vigilar que no es cremi la xocolata, que pot resultar amarga.
Deixar refredar en una reixeta.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
...fàcil de fer, aspecte atractiu i segur que bonissima: les millors receptes, sens dubte ... m'agrada molt el subtítol del seu bloc, inspira confiança i seguretat que tot sortirà i tal com ho expliques...i això és un plus.
ResponEliminaGràcies per la teva visita i una abraçada