
Fa una calor que em moro; ja no se on posar-m'hi.
Agafo l'autobús, amb l'aire condicionat, i em conecto els auriculars. A RAC1 l'Elisènda Camps entrevista a la Mireia Carbó i, maravella de maravelles, avui toca plats freds que pots deixar preparats abans d'anar a la platja, o d'anar a treballar, o fer al matí per menjar per sopar.
N'ha explicat uns quants, però jo he triat aquest pastís de formatge i carbassó.Fàcil de fer, lleuger i si l'acompanyeu d'una bona amanida, pot ser un bon plat únic per a sopar.
- 8 ous
- 100 g de mató o formatge fresc
- 4 cullerades de parmesà ratllat
- 2 carbassons
- Mantega
- Pa ratllat
- Sal i pebre
Preparació:
Salteu els carbassons tallats, sense pelar, a rodanxes molt fines amb una mica de mantega.En un recipient, barregeu els ous amb el mató, el formatge parmesà, sal i pebre i passeu-ho per la batedora elèctrica.
Afegiu-hi els carbassons.
Pinteu un motlle amb mantega i pa ratllat i ompliu-lo amb l’elaboració obtinguda anteriorment.
Coeu-ho al forn a 200º durant 20 minuts, aproximadament.
Un cop fred, desemmotlleu-ho.
També podeu fer-ho amb albergínies, carxofes, patates, cebes, etc. Només cal preveure de coure una mica les verdures més dures abans d'afegir-ho a la preparació d'ous i formatge.
Aquesta recepte té molt bona pinta però trobo a faltar les messures, 2 carbassons? grans, petitis ? mantega? pa ratllat?, jo sé cuinar una mica, el que fa que m'atreveixi a fer la recepte sense tenir aquestes dades però crec que per un principiant és imprescindible aquesta informació.
ResponEliminaDe totes maneres us felicito per el vostre blog