És una recepta simple, amb pocs elements, però que en convinar-se tenen el gust dels plats de sempre.
Un plat contundent ara que a la fi sembla que arriben els dies d'hivern.
Ingredients per a quatre persones:
Una col d'hivern de la Cerdanya o, en el seu defecte, una col arrissada
Quatre patates mitjanes
Una botifarra blanca del perol
Quatre talls de cansalada viada
Oli i sal
Preparació:
Netejar i rentar la col; treure els trocs centrals.
Pelar i tallar les patates a trossos regulars.
Bullir les patates i la col en aigua amb sal fins que gairebé es desfacin.
En una paella amb una gota d'oli, rossejar els talls de cansalada i reservar-los.
En el mateix oli, desfer la botifarra del perol i sofregir les patates i la col ben escorregudes, remenat-les i aixafant-les.
En el moment de servir el plat, posar la cansalada per sobre.
Hola guapa tu
ResponEliminaes també la millor manera que mengen col a casa, je,je , però no li poso botifarra, haurem de probar
mil petonets Susanna
Gràcies Susanna pel teu comentari.
ResponEliminaJa em diràs que tal amb la botifarra..
Una abraçada